Professionelle services målrettet en lang række brancher

Personbeskyttelse

 

Personbeskyttelse

Prestige Security kan pt. stille et 10 mand stort livvagt team på dansk jord. Virksomheden er Corporate Member af International Association of Close Protection Officers (IACPO.org) og kan derfor trække på bodyguards i flere end 20 lande.

Med en beskyttelsesopgave ca. hver 14. dag i 2015, er Prestige Security en af de hyppigst brugte bodyguard tjenester i Danmark. Vore livvagter er uddannede i risikovurdering, førstehjælp og forskellige former for selvforsvar. Desuden foretages forundersøgelser og research for kunder, inden afrejse eller ved større events i ind- og udland.

Eksempel:

En af landets største banker skal afholde en række åbne møder rundt omkring i landet. Da flere medlemmer af den øverste ledelse er til stede, vil banken gerne have en livvagt til stå for deres direktionssikkerhed. Livvagten foretager en forundersøgelse af de steder der skal besøges og kommer med forslag til en lempelig opgaveløsning. Desuden laves en standard operations procedure og evakueringsplan, som godkendes af bankens sikkerhedsafdeling. Det aftales herefter, at livvagten skal beskytte bankens CEO.

Livvagten er klædt så tæt på bankens egne ansattes ”uniform”, at kunder og andre deltagere på møderne ikke registrerer at der er en livvagt til stede. Banken er nu tilbagevendende kunde hos Prestige Security.

Ud over banker, foretager Prestige Security også personbeskyttelse og specialsikring for underholdningsbranchen, TV- og filmproduktions selskaber, ambassader og ved særlige højt profilerede events.