Vi glæder os til at gøre et godt stykke arbejde!

Profil

 

Prestige Security´s målsætning/vision

1.  Formålet med etableringen af Prestige Security er at fremstå som en professionel leverandør af vagt- og sikkerheds ydelser, med et værdigt og professionelt alternativ til den etablerede vagtbranche.

2. Prestige Security ønsker, at differentiere os fra vores konkurrenter således, at produkt og pris ikke er de eneste faktorer, der påvirker vores kunders beslutninger i valget af samarbejdspartner på serviceområderne. For at fastholde kunden er det vigtigt, at Prestige Security følger udviklingen på markedet og leverer en service, der som minimum kan matche dette. Det er desuden vigtigt, at metoden og kvaliteten ikke er afhængig af bestemte medarbejderes indsats, og at alle medarbejderne derfor har de rette forudsætninger for at kunne levere servicen professionelt og i overensstemmelse med aftalen med kunden. Ledelsen i Prestige Security deltager aktivt i mange af vores sikkerhedsopgaver, hvilket er med til, at højne og kvalitetssikre vores forskellige vagtservices.

3.  Det har fra starten af været en målsætning at Prestige Security skulle ligge mellem markedet bedste sikkerhedsleverandører kvalitetsmæssigt. Det er vores klare overbevisning, at kvalitetssikring ikke alene er et spørgsmål om, at der altid laves relevante rutiner og ikke altid kun et spørgsmål om, at investere i store og dyre skriftlige rapporterings styringssystemer. Det er også efter vores bedste overbevisning et spørgsmål om, at ledelsen ikke tolererer slendrian og om den rette holdning hos personalet.

Ovennævnte 3 punkter sikrer dig, at Du som kunde hos Prestige Security altid vil få en professionel og god oplevelse. Derfor tillader vi os også at have sloganet: “Din garanti for sikkerhed”.