En spændende og dynamisk arbejdsplads med frihed og ansvar

Ansættelseskrav

Ansættelseskrav

 

En stilling i sikkerhedsbranchen er et spændende og udfordrende arbejde, der kræver en masse af dig. Gennem dit arbejde i Prestige Security er du med til at sikre trygge omgivelser for mennesker, arbejde og miljø. Det betyder, at vi stiller høje krav til dig, der vil arbejde hos os.

Hvilke krav er der for at blive taget i betragtning til en stilling som vagt i Prestige Security ApS?

En ren straffeattest og bestået det grundlæggende vagtkursus.

Afhængig af stillingen kan der stilles krav til it-kundskaber, sprogkundskaber, gyldigt kørekort, samt faglige og personlige kompetencer.

Hvor gammel skal jeg være for at arbejde som vagt?

Ifølge loven skal du være 18 år for at kunne arbejde som vagt. Vi lægger dog vægt på, at vores vægtere har nogen erhvervserfaring, men dette er ikke et krav alene.

Er der nogen fysiske krav for at arbejde som vagt?

Du skal være i en vis fysisk god form. Visse job kræver, at man kan gå langt og i mange timer.

Må jeg ryge på min arbejdsplads?

Prestige Security har rygeforbud hos alle vores kunder, samt vores kontorer. Der må kun ryges i specielt anviste rum eller udendørs.

Må jeg have hund med på arbejdet?

Kun hvis hunden skal bruges i tjenesten og altid efter forudgående accept fra nærmeste leder og i henhold til Prestige Securitys retningslinjer for hundeførere.

Kan jeg søge job internt i Prestige Security?

Vi ser meget gerne, at vores egne medarbejdere søger de karrieremuligheder, der er for at udvikle sig internt i vores virksomhed og er altid åbne for en god dialog.