Prestige Security ApS er blevet optaget og godkendt som medlem af Global SecurAlliance Group pr. 1. februar 2017.

Info, Nyheder mar 02, 2017 Kommentarer lukket til Prestige Security ApS er blevet optaget og godkendt som medlem af Global SecurAlliance Group pr. 1. februar 2017.

Prestige Security er nu godkendt som Danmarks eneste medlem af Global SecurAlliance Group, www.securalliancegroup.com
Global SecurAlliance Group er et globalt Security netværk, hvor medlemsvirksomhederne tilsammen har flere end 69.000 ansatte vagter.
Efter en lang og grundig udvælgelses proces blev Prestige Security til sidst godkendt. Dels på grund af deres internationale erfaring og dels på grund af deres certificering indenfor såvel vagt, som livvagt.
En af grundlæggerne af Global SecurAlliance Group og President af BSL Security France, Patrick Senior fortæller; “Vi er rigtigt glade for at have fået Prestige Security “om bord” i vores organisation. Vi ved at ledelsesteamet har mange års erfaring fra den danske, såvel som den international sikkerhedsbranche. GSA har også valgt Prestige Security fordi deres etiske retningslinjer passer fint med organisationens.”
Patrick Senior fortsætter; “Vi mødtes med Prestige Security’s CEO, Peter Andreasen, i Milano den 10. januar, hvor han introducerede Prestige Security ApS og beskrev den danske sikkerhedsbranche. Vi er overbeviste om, at samarbejdet vil være til gensidig fordel”.
Global SecurAlliance Group er en relativ ny organisation, som blev grundlagt i 2013 og har fra start haft en enorm vækst. GSA har dags dato 15 medlemmer i 15 forskellige lande og flere lande er på vej ind i organisationen. GSA dækker alle former for sikkerhed og har i dag flere velkendte brands i deres kundeportefølje, eksempelvis Apple og Google.
Med 69.835 operative vagter og en samlet omsætning på EUR 696.000.000, – er Global SecurAlliance Group den største af sin slags til dato.
Prestige Security ApS er et af de få danske vagtselskaber, som både er certificeret indenfor vagt og livvagt. Prestige Security blev etableret i 2012 af et ledelsesteam med samlet 100 års vagt- og sikkerhedserfaring. I dag hører Prestige Security til blandt Danmarks mest respekterede vagtselskaber og er blandt andet repræsenteret i både vagtudvalgsledelsen og samarbejdsudvalget i Sikkerhedsbranchen, samt i ASIS og i IACPO, hvor vi har en plads i bestyrelsen af verdens største uafhængige livvagt organisation

Ved yderligere spørgsmål bedes du kontakte:

Patrick Senior: Patricksenior@groupbsl.com Tel: +33 1 4017 0700
Peter Andreasen: peter.andreasen@prestigesecurity.dk Tel: +45 7020 1311